4.

Hoe gaat het proces van therapie in zijn werk?

De sessie begint met voorgesprek. Tijdens het voorgesprek ga ik zo goed mogelijk inventariseren wat je probleem is. Om dit duidelijk te krijgen zal ik je veel vragen stellen die ook te maken hebben met hoe je je probleem lichamelijk ervaart, welke gedachten er zoal door je heen gaan en welke emoties er in je opkomen.
Vervolgens gaan we samen bepalen wat je gewenste doel is. Dit doel zullen we tijdens de sessies steeds als leidraad aanhouden.

Tijdens de sessie gaan we terug naar het verleden in de breedste zin van het woord, dit doen we doormiddel van trance. Trance is een bewustzijnstoestand waarbij je sterk geconcentreerd bent. Deze techniek van toegang tot onbewust materiaal zonder hypnotische inductie te gebruiken. Dit is dus geen hypnose!

Achter de gedachten-emoties-sensaties is de ervaring van iemands innerlijke strijd een duidelijke reden en dat de gedachten-emoties-sensaties die zich binnenin voordoen, een nauwkeurige overeenkomst hebben met het worteltrauma. Dat is de rede waarom hypnotische inductie niet nodig is en deze innerlijke waarnemingen zijn ook de sleutel om het onderbewuste te ontsluiten en de oorzaak te onthullen.
 

Ma, Di, Do: 9.00 -15.00 uur

​​Woe en Vr: 9.00 - 12.00 uur

Therapie en coaching, Regressie praktijk ZEN

Rucphensebaan 50

4706PJ Roosendaal

Persoonsgegevens die je verstrekt worden uitsluitend gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook de Privacyverklaring. Door op verzenden te drukken ga je hiermee akkoord.

Bij de praktijk is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. 

Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur tevoren kosteloos afgezegd worden.

© 2019 Regressie praktijk ZEN Roosendaal.

foto's gemaakt door Ivanka Mitrovic photography, web: https://www.ivankamitrovic.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now