Over mij

Na mijn studie economie aan de universiteit ben ik gaan werken. Het bedrijf waar ik gewerkt heb is wereldmarktleider in de telecommunicatie. In de eerste jaren had ik veel plezier in mijn werk. Maar naar mate de jaren verstreken miste ik voldoening en kwam erachter dat hier mijn hart niet ligt. In mijn werk miste ik persoonlijk contact. Ik kwam op het punt dat het werk mij tegen ging staan. Ik ging opzoek naar een nieuwe uitdaging waar ik weer energie uit kon halen. 

Het besef drong tot mij door dat mijn werk een goede balans tussen mijn hoofd en mijn hart moest zijn. Op mijn reis naar mijn intieme bewustzijn heb ik obstakels overwonnen. Deze ervaring wil ik gebruiken als een van de instrumenten om andere mensen te helpen. Mensen helpen hun blokkades en obstakels weg te nemen op weg naar hun droom of geluk.

Met deze innerlijke motivatie ben ik afgestudeerd bij het Tasso instituut waar ik de studie Transpersoonlijke Regressie en Reïncarnatie therapie heb gevolgd. Graag nodig ik je uit om meer te weten te komen over mijn manier van aanpak. Om een goed beeld te krijgen van mijn therapeutische methodologie en de problemen waar ik jou mee kan helpen. Ik kijk uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken.
 

Ma, Di, Do: 9.00 -15.00 uur

​​Woe en Vr: 9.00 - 12.00 uur

Therapie en coaching, Regressie praktijk ZEN

Rucphensebaan 50

4706PJ Roosendaal

Persoonsgegevens die je verstrekt worden uitsluitend gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook de Privacyverklaring. Door op verzenden te drukken ga je hiermee akkoord.

Bij de praktijk is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. 

Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur tevoren kosteloos afgezegd worden.

© 2019 Regressie praktijk ZEN Roosendaal.

foto's gemaakt door Ivanka Mitrovic photography, web: https://www.ivankamitrovic.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now