Zoeken
  • praktijkzen

Kinderen die zich hun vorige levens herinneren

Reïncarnatie is een fascinerend onderwerp dat te lang niet geaccepteerd in de wetenschap is geweest. Langzaam maar zeker begint de wetenschappelijke gemeenschap er tegenwoordig weer serieuze interesse in te tonen.

Jim Tucker, psychiater aan de universiteit van Virginia, heeft mogelijk ‘s werelds grootste onderzoek in dit onderwerp gedaan.

De gemiddelde leeftijd waarop kinderen zich het vorige leven beginnen te herinneren is 3 jaar. Hun beschrijvingen van gebeurtenissen en belevenissen zijn vaak uitgebreid en opmerkelijk gedetailleerd. Tucker vertelt dat deze kinderen zeer emotioneel zijn als ze over hun ervaringen spreken. In sommige gevallen zijn ze getraumatiseerd door hun vorige leven sterf ervaring. Als u wilt de trauma of emotie van vorige leven verwerken of stoppen de nachtmerries van uw kind, dan bent u bij mijn in de praktijk op de juiste adres.


1 keer bekeken0 reacties

Ma, Di, Do: 9.00 -15.00 uur

​​Woe en Vr: 9.00 - 12.00 uur

Therapie en coaching, Regressie praktijk ZEN

Rucphensebaan 50

4706PJ Roosendaal

Persoonsgegevens die je verstrekt worden uitsluitend gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook de Privacyverklaring. Door op verzenden te drukken ga je hiermee akkoord.

Bij de praktijk is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. 

Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur tevoren kosteloos afgezegd worden.

© 2019 Regressie praktijk ZEN Roosendaal.

foto's gemaakt door Ivanka Mitrovic photography, web: https://www.ivankamitrovic.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now