1.

Wat is regressietherapie

Regressietherapie is een van de moderne vormen van psychotherapie. 
Regressie betekent: teruggaan in de tijd. Bij regressietherapie gaan we op zoek naar de oorsprong van een klacht. Vaak weet je als cliënt zelf niet eens meer precies waar een probleem vandaan komt. Vaak zijn de traumatische ervaringen van vroeger niet goed verwerkt of onderdrukt en worden opnieuw gestimuleerd door zwakkere, maar vergelijkbare ervaringen. Eigenlijk gaat het hier om trauma’s. Vaak denken we dan aan heftige gebeurtenissen, maar dit komt veel vaker en algemener voor dan je misschien denkt.

De methode maakt gebruik van de innerlijke ervaring van een cliënt van zijn worsteling om volledig toegang te hebben tot de relevante ervaringen in het onderbewustzijn. Deze ervaringen worden therapeutisch verwerkt en tot een einde gebracht. 
Door deze ervaringen goed door te werken tijdens sessies zullen je problemen en klachten verminderen of geheel verdwijnen.
Het is bij uitstek effectief omdat het direct werkt met de oorzaak.
 

Ma, Di, Do: 9.00 -15.00 uur

​​Woe en Vr: 9.00 - 12.00 uur

Therapie en coaching, Regressie praktijk ZEN

Rucphensebaan 50

4706PJ Roosendaal

Persoonsgegevens die je verstrekt worden uitsluitend gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook de Privacyverklaring. Door op verzenden te drukken ga je hiermee akkoord.

Bij de praktijk is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. 

Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur tevoren kosteloos afgezegd worden.

© 2019 Regressie praktijk ZEN Roosendaal.

foto's gemaakt door Ivanka Mitrovic photography, web: https://www.ivankamitrovic.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now